Disney's Aladdin remake cast bekendgemaakt

  De Aladdin remake cast is bekendgemaakt. De drie hoofdrollen, Aladdin, Jasmine en de Genie (geest) hebben nu officieel een acteur bemachtigd. De remake zal geregisseerd worden door Sherlock Holmes regisseur Guy Ritchie.

  De drie belangrijkste rollen voor de Aladdin remake zijn officieel door Disney bekendgemaakt. Na het succes van eerdere remakes als Cinderella (2015), The Jungle Book (2016) & Beauty and the Beast (2017) is het nu ook de beurt aan Aladdin om een remake te ondergaan.

  Aladdin remake cast bevat Will Smith!

  Hieronder volgen de drie rollen die zijn gecast.

  • Mena Massoud als Aladdin.
  • Naomi Scott als Jasmine.
  • Will Smith als Genie (geest).

  Het grootste nieuws is uiteraard de bevestiging van Will Smith als Genie.

  In de originele Aladdin animatiefilm uit 1992 speelt acteur en komiek Robin Williams de rol van Genie. Williams is in 2014 overleden. Sinds de Aladdin remake was aangekondigd is er al speculatie over wie de rol van Genie op zich gaat nemen. Nu is Smith officieel gecast als de Genie, een rol waar mensen zeker hoge verwachtingen bij hebben.

  Verder is Mena Massoud redelijk onbekend. Hij speelde een paar kleine rollen in film en tv. Hij zal Aladdin spelen tegenover Naomi Scott, die Jasmine gaat vertonen. Naomi Scott was dit jaar nog te zien als de Pink Power Ranger in de Power Rangers film.

  Guy Ritchie, bekend van zijn twee Sherlock Holmes films, gaat de film regisseren. De Aladdin remake heeft nog geen exacte releasedatum, maar zal binnenkort in productie gaan.

  Andere Disney remakes

  Naast Aladdin is Disney bezig met de ontwikkeling van nog meer remakes. Op 29 maart 2019 verschijnt een Dumbo remake, geregisseerd door Tim Burton. Hierna krijgen we op 19 juli 2019 een remake van The Lion King, geregisseerd door Jon Favreau, dezelfde regisseur als The Jungle Book remake.

  Verder heeft Disney een hoop remakes in de planning staan, met nog geen releasedatum. Enkele bekende films zijn:

  • Mulan (had een oorspronkelijke release in 2018, nu in 2019 of later)
  • Pinocchio (Disney probeert Sam Mendes als regisseur te krijgen)
  • The Little Mermaid (componist Alan Menken keert terug voor de soundtrack)
  • The Second Jungle Book (het vervolg op The Jungle Book remake)

  Met al deze remakes in de maak, zullen er de komende jaren nog genoeg Disney films uitkomen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.