Disney Infinity 3.0 wordt uitgebreid met Star Wars

  Disney Interactive kondigde aan dat het Star Wars universum aansluit bij de wereld van Disney, Disney Pixar en Marvel in de nieuwe videogame Disney Infinity 3.0.

  De nieuwe editie van Disney Infinity, Disney Infinity 3.0, bestaat uit vijf nieuwe play sets, nieuwe toy box games en een scala aan personages uit de populaire fims van The Walt Disney Company.

  Disney Infinity 3.0 is de derde editie van de videogame sinds de lancering in 2013. Disney Infinity 3.0 is vanaf de herfst van 2015 beschikbaar in Nederland.

  Disney Infinity 3.0 - met Star Wars - in detail

  De uitbreiding biedt een breder pallet aan spellen, figurines en werelden, waaronder:

  • Drie Star Wars Play Sets: de eerste set speelt af in de tijdlijn van Episode I-III. De tweede set speelt zich af tijdens de originele trilogie, Episode IV-VI. De derde beschikbare set is vanaf de winter van 2015 beschikbaar en is gebaseerd op de nieuwste Star Wars: The Force Awakens.
  • Additionele Play Sets bieden een spelelement en een omgeving die gebaseerd is op de nieuwste Disney Pixar film: Binnenstebuiten. Er is ook een nieuwe Marvel Play Set beschikbaar met in de hoofdrol Hulk Buster Iron Man, Ultron en andere Marvel–helden.
  • Een volledig vernieuwde Toy Box modus, met twee nieuwe multiplayer Toy Box Expansion Games, Toy Box Speedway en Toy Box Takeover.
  • Meer figurines en personages uit de verschillende populaire films van The Walt Disney Company, zoals onder andere Mickey en Minnie, Sam Flynn en Quorra van Tron: Legacy, Mulan en Olaf uit Frozen.

  Daarnaast introduceert Disney Infinity 3.0 een nieuwe 3D Toy Box Hub. De 3D Toy Box biedt spelers spellen, met daarin platforms, racen en simulatie games.

  Disney Infinity 3.0 is ontwikkeld door Avalanche Software in samenwerking met Ninja Theory, Sumo Digital, Studio Gobo en United Front Games. Het spel komt uit voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii U, PC, iOS en Android.

  Disney Infinity 3.0

  Verkijgbaar vanaf 27 august 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.