Dishonored 2 PC versie heeft prestatieproblemen

  De Dishonored 2 PC versie heeft behoorlijke prestatie problemen. Dat melden veel spelers van de game. Op de website van Bethesda staan enkele mogelijke oplossingen voor hen die deze problemen ervaren.

  De game is vandaag verschenen en nu al staan er op vele plekken op het internet reacties van spelers die problemen ervaren met de Dishonored 2 PC versie. Onder andere op Reddit, Steam en de forums van Bethesda komen veel klachten over de prestaties van de game.

  Dishonored 2 PC versie kamt met prestatieproblemen

  De meest gemelde problemen met de Dishonored 2 PC versie op dit moment zijn flikkerende zwarte schermen nadat de game geladen is en het dalen van de prestaties na het gebruik van alt-tab om naar het bureaublad te gaan. Bethesda en Arkane Studios, de ontwikkelaar van de game, zeggen bezig te zijn met het oplossen van de problemen, maar dat spelers ondertussen de volgende stappen kunnen proberen om de problemen te verhelpen.

  De eerste oplossing is vrij logisch, Arkane Studios zegt dat het handig is om voorlopig geen gebruik te maken van de alt-tab functie, en de game opnieuw op te starten wanneer deze prestatie vermindering laat zien. Daarnaast moeten spelers er voor zorgen dat er zo min mogelijk en het liefste geen applicaties op de achtergrond draaien.

  Daarnaast zegt Arkane Studios dat het verstandig is om de resolutie te verlagen wanneer je te maken hebt met prestatie problemen en dat de 1440p resolutie alleen goed zal werken wanneer je een GTX1070/1080 of vergelijkbare GPU. Ook moeten spelers de V-Sync aan hebben, zeker wanneer je te maken hebt met grote framerate verschillen. Wanneer spelers te maken hebben met fps onder de 30 moet de Adaptive Resolution tussen de 50 en 75 procent gezet worden.

  Het gebruiken van de Auto settings moet ook helpen om de prestaties te verbeteren. Wanneer de problemen dan nog voorkomen probeer dan de TXAA Anti-Aliasing uit te zetten en de texture details te verlagen.

  Dishonored 2 is te spelen op PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Dishonored 2

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.