Dishonored 2 limited edition nu voor 49,99 euro bij bol.com

  Dishonored 2 komt morgen uit en bol.com heeft nu een mooie actie. De Dishonored 2 limited edition is nu 49,99 euro in plaats van de adviesprijs van 69,99 euro. Als het spel voor 23:59 besteld is, is het morgen binnen.

  De actie bij geldt voor zowel de Xbox One als de PlayStation 4 versie, de PC-versie is te koop voor 44,99. De Dishonored 2 limited edition bevat naast de game de Dishonored Definitive Edition code. Je krijgt dus ook het eerste deel van het spel bij aanschaf van deze versie. Als je het spel vandaag nog bestelt, krijg je ook toegang tot de pre-order bonus, waarmee je het Imperial Assassin's Pack vrijspeelt.

  De Dishonored 2 limited edition met korting is hier te bestellen.

  Dishonored 2 limited edition met gratis extra's

  De gratis digitale extra's in de Dishonored 2 limited edition worden aangeleverd als code in de verpakking. Hiermee kun je zowel het Imperial Assassin's Pack als de Definitive Edition van het eerste deel van het spel downloaden. Met de Imperial Assassin's Pack ontvang je de volgende voorwerpen die je op kunt halen op de Dreadful Wale, het schip van Emily en Corvo:

  • Duelist's Luck bone charm
  • Void Favor bone charm
  • Antique Serkonan Guitar waar Emily of Corvo op kunnen spelen
  • In-game boek: Goodbye, Karnaca - A Musician's Farewell
  • 500 bonusmunten

  Dishonored 2 limited edition

  Dishonored 2 vervolgt het avontuur van de bovennatuurlijke huurmoordenaar Corvo. Daarnaast is er een extra karakter toegevoegd in de persoon van keizerin Emily Kaldwin. Voor een analyse van beide personages, kun je onze videospecial bekijken!

  Dishonored 2

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.