Dishonored 2 gratis trial voor de PS4, Xbox One en PC

  Vanaf 6 april kun je beginnen aan de Dishonored 2 gratis trial. Je kunt de trial downloaden op PS4, Xbox One en PC. In de gratis trial speel je de eerste drie missies van de campagne als keizerin Emily Kaldwin of de Koninklijke beschermer Corvo Attano.

  Bethesda

  De gratis trial kan gedownload worden via de Dishonored 2 winkelpagina op de PSN Store, Xbox Marketplace en Steam. Als de gratis proefperiode is afgelopen kun je al jou opgeslagen data meenemen naar voor de volledige versie van Dishonored 2.

  Dishonored 2 is een action-adventure spel ontwikkeld door Arkane Studios. Het spel wordt uitgegeven door Bethesda Softworks en kwam op 11 november 2016 uit voor PS4, Xbox One en PC.

  Verhaal Dishonored 2 gratis trial

  Dishonored 2 speelt zich 15 jaar af na de gebeurtenissen van het eerste deel. Wanneer de gestoorde heks Delilah de troon grijpt, hangt het lot van jouw Empire aan een zijden draadje. Reis als Emily of Corvo door de legendarische straten van Dunwall naar Karnaca, de eens zo schitterende kuststad waar de oplossing ligt om de macht van Emily terug te krijgen.

  Gewapend met de Mark of the Outsider en compleet nieuwe & krachtige skills ga je opjacht naar vijanden om het lot van je rijk te veranderen.

  Dishonored 2

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.