'Disenchantment' op Netflix van de makers van The Simpsons

  Het is al weer een tijdje geleden dat de nieuwe animatieserie 'Disenchantment' die gemaakt werd door de maker van The Simpsons werd aangekondigd. Nu is bekend wanneer Disenchantment op Netflix komt.

  FOX

  Het is inmiddels ongeveer een jaar geleden dat de nieuwe animatieserie 'Disenchantment' werd aangekondigd. Dit was groot nieuws, deels omdat de serie voor volwassenen zou zijn en bedacht was door de makers van The Simpsons.

  Disenchantment op Netflix

  Disenchantment is vanaf 17 augustus te zien op Netflix, dit is nog een kleine drie maanden wachten. Netflix maakte het nieuws bekend met een tweet, waarin ze ook liet weten dat een elf, prinses en een duivel centraal staan in het eerste seizoen. De serie wordt een komische fantasy serie die exclusief te volgen zal zijn op Netflix. Wat er in de serie zal gebeuren blijft geheim tot 17 augustus. Het enige wat we zo ver weten is dat een elf, een prinses en een duivel een bar in stappen.

  Ben je nog benieuwd naar The Simpsons maar dan net een tikkeltje anders? Dan hebben we hier een review van The Simpsons game. Als je geïnteresseerd bent in de app van The Simpsons, kun je ons artikel over de app van The Simpsons lezen.

  ┬ę 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.