Disc Jam gratis te spelen op Steam dit weekend

  Dit weekend zal Disc Jam gratis te spelen zijn op Steam. Het spel kwam op 7 maart 2017 uit is nu tot en met zondag gratis uit te proberen.

  Tijdens Disc Jam moeten spelers elkaar te slim af zijn met het gooien van discs. Het spel combineert eigenlijk luchthockey en tennis in één game.

  Als een disc tegen een End Zone aankomt, krijgt de tegenstander een punt. Hierdoor moeten spelers zo snel mogelijk naar een disc rennen als het voorwerp op hun helft komt. Er zijn ook Super Throws te gebruiken die zorgen voor een effect tijdens het gooien.

  Disc Jam gratis dit weekend naast flinke korting

  Het spel is met lokale co-op en online te spelen met twee tot vier spelers. Er kunnen 1 vs 1 en 2 vs 2 wedstrijden gespeeld worden. Iedere speler kan een personage kiezen en deze aanpassen met skins. Naast een Steam versie is het spel ook uit voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch.

  Mocht je het overwegen om Disc Jam in huis te halen, dan is dit voor 12 februari te doen met een flinke korting. Het spel heeft tot die tijd namelijk een prijs van 8,99 euro. De game is geschikt om thuis met te spelen met vrienden, aangezien het spel co-op ondersteuning biedt voor vier personen. Online zijn er niet veel mensen te vinden. Wellicht zal hier met het gratis weekend verandering in komen.

  Niet alleen Disc Jam is dit weekend gratis uit te proberen op Steam, ook Cities Skylines is tot en met zondag gratis te spelen.

  Disc Jam

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.