Dirt 4 trailer laat gameplay zien

  De nieuwe Dirt 4 trailer geeft ons een voorproefje van wat we kunnen verwachten. Ontwikkelaar Codemasters plaatste de trailer op haar kanaal. Hieruit kwamen enkele details naar voren.

  De Dirt 4 release werd eerder dit jaar al aangekondigd door Codemasters. Het spel is in ontwikkeling sinds Dirt Rally uitkwam. Uit de trailer komen enkele details naar voren.

  Dirt 4 trailer details

  Het ziet ernaar uit dat de rallycross modus uit eerdere Dirt games terugkeert. Ook de rallymodus keert uiteraard terug naar de game. Net als in Dirt Rally kan over meerdere ondergronden gereden worden. Ook kan er gereden worden in de nacht.

  Verder kan weer met buggy's en trucks geracet worden. In de trailer racen ze zij aan zij, wat natuurlijk niet goed kan gaan. Hierdoor krijgen we een inkijkje in het schademodel van de game.

  Dirt 4 komt 9 juni naar PlayStation 4, Xbox One en PC. Een van de nieuwe features is de 'Your Stage' feature. Hiermee kun je zelf unieke banen maken en delen met je vrienden. Hierdoor komen er 'miljoenen routes' om te racen volgens Codemasters.

  Bekijk de nieuwe trailer van Dirt 4 bovenaan de pagina.

  DiRT 4

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.