Digitale Avengers Infinity War release maakt scène compleet

  De digitale Avengers Infinity War release is vandaag in Amerika. Bij de film zijn ook verwijderde scenes uitgebracht. De film is voor nu nog niet in Nederland uit, maar gebruikers uit andere landen kunnen al van de film op hun bank genieten.

  Marvel Studios

  Avengers Infinity War is een lange film die maar liefst 149 minuten duurt. Dat is al lang, maar alsnog zijn er scenes uit de film geknipt. Dit geldt ook voor de scène waarbij de Guardians of the Galaxy richting Titan, de thuisplaneet van Thanos, gaan nadat de schurk Gamora heeft gevangen.

  Digitale Avengers Infinity War release later in Nederland

  In de verwijderde scene is te zien hoe Quill eerst niet door heeft dat een bericht van Nebula binnenkomt, maar krijgt uiteindelijk door dat Gamora nog leeft en dat Thanos haar meeneemt naar Titan. De volgende zinnen stonden in het bericht:

  "Gamora leeft nog. Thanos neemt haar mee naar Titan. Waarom antwoord je niet? Krijg je mijn belangrijke geheime gecodeerde berichten? Zeg tegen Quill dat hij mijn zus niet een tweede keer moet verliezen of ik naai zijn gezicht aan zijn geslachtsdelen."

  Vervolgens vliegt het team richting Titan om Gamora te redden. Een klein stukje extra dus, die niet eerder in de bioscoop te zien was.

  Review

  Avengers: Infinity War (Blu-ray) is nu voor 24,99 euro te reserveren. De film komt in Nederland op 5 september uit. In onze Avengers: Infinity War review geven we de film een dikke 9.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.