Digitaal kinderboekenplatform Booqees aangekondigd

  Digitaal kinderboekenplatform Booqees is een all-you-can-read platform waar jonge kinderen terecht kunnen om boeken te lezen die bij hun leeftijd passen.

  Kinderen die graag boeken verslinden kunnen voortaan terecht bij digitaal kinderboekenplatform Booqees. Via dit platform kun je onbeperkt boeken lezen voor slechts €6,99 per maand. Het platform biedt nou al meer dan duizend boeken aan, dus je kunt er meteen terecht voor al je leesdrang. Veel boeken zijn ook dyslexievriendelijk met grotere of aangepaste lettertypes.

  Kinderboekenplatform Booqees is beschikbaar voor de Apple iPad en iPhone, Android tablets, PC en laptop. Binnenkort zal het platform ook te bereiken zijn op Android telefoons. Zo kun je overal waar je bent onbeperkt boeken lezen. Iedere dag worden er weer boeken aan het aanbod bijgevoegd.

  Probeer digitaal kinderboekenplatform Booqees 2 weken gratis

  Na een gratis proefperiode van twee weken, kun je besluiten om een Booqees Start abonnement aan te schaffen. Hiermee kun je alle kinderboeken lezen en kun je ook zoveel accounts aanmaken als je wilt. Een Plus abonnement zal spoedig ook verschijnen waarmee het mogelijk is om tegelijkertijd boeken te lezen en om ze ook offline te lezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.