DICE past prijzen van Star Wars Battlefront 2 Heroes aan na kritiek

  DICE gaat de prijzen van Star Wars Battlefront 2 Heroes aanpassen. Dit na de vele kritiek die het bedrijf en EA kregen van spelers.

  Vooral op Reddit spuwden spelers hun gal op Star Wars Battlefront 2. Zo suggereerde iemand dat het wel veertig uur kan duren voordat je de benodigde 60.000 credits hebt om als Luke Skywalker of Darth Vader te kunnen spelen. Nu zijn dit wel de teksten van slechts één iemand, maar het zorgde voor zoveel commotie dat een community manager van EA zich genoodzaakt voelde er op te reageren. Niet dat het hielp, want de reactie kreeg meer dan zeshonderdduizend downvotes, een record op Reddit.

  Blijkbaar heeft dit EA en DICE niet in de koude kleren gezeten, want in een blogpost op EA's website heeft DICE aangekondigd dat de Star Wars Battlefront 2 Heroes voortaan goedkoper zullen zijn. En niet zo'n beetje ook, want Darth Vader en Luke Skywalker kosten voortaan 15.000 credits in plaats van 60.000. Andere Heroes, zoals Keizer Palpatine en Chewbacca, kosten nog minder dan de twee bekende Star Wars-gezichten.

  Nieuwe Star Wars Battlefront 2 Heroes prijzen gaan vandaag al in

  Dat EA en DICE snel gehandeld hebben, moge duidelijk wezen. De goedkopere in-game prijzen van Star Wars Battlefront 2 gaan vanaf vandaag al in. Je hoeft dus niet langer meer 'veertig uur te grinden' om als Darth Vader te spelen, zoals de Redditgebruiker constateerde.

  Alhoewel de berichten je anders doen geloven, komt Star Wars Battlefront 2 aankomende vrijdag pas uit. De meeste spelers krijgen dus niet eens last van te dure helden. Ben je geïnteresseerd in de game? Dan kun je hem nog pre-orderen. Wil je er liever meer over weten, lees dan onze Star Wars Battlefront 2 review.

  Star Wars Battlefront 2

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.