DICE onthult details nieuwe DLC Battlefield 3

  Ontwikkelaar DICE heeft informatie vrijgegeven over zijn nieuwe pakket downloadbare content voor de populaire shooter Battlefield 3.

  Het zou goed kunnen zijn dat de nieuwe uitbreiding, treffend getiteld 'End Game', de zwanenzang betekent voor Battlefield 3 wat betreft downloadbare content. Het pakket is de vijfde in een serie van evenzoveel uitbreidingen, na 'Back to Karkland', 'Close Quarters', 'Armored Kill' en 'Aftermath'.

  De ervaren ontwikkelaar heeft vanmorgen vroeg laten weten dat de nieuwe DLC 'hoge snelheid oorlogvoering' brengt naar vier geheel nieuwe, uitgebreide mappen. End Game bevat, naast die vier mappen, onder andere nieuwe voertuigen, waaronder een dropship en dirtbikes. Over de eerste toevoeging meldt DICE dat deze op het gebied van transport een wereld van verschil zal betekenen voor de speelervaring. De dirtbikes zorgen daarnaast voor de toevoeging van een stukje snelheid en beweeglijkheid.

  Naar verluidt staat Endgame gepland voor release in maart van het volgend jaar. Tot het zover is kunnen shooterfanaten echter nog hun hart ophalen met het vorige pakket DLC. Aftermath genoot zichtbaar de goedkeuring van collega Tom. In een impressie meldde hij zeer veel plezier beleefd te hebben met de content.

  Battlefield 3

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.