DICE: 'Battlefield 3 DLC legt de lat hoger voor DLC'

  Volgens DICE zorgt de ontwikkelaar er met Battlefield 3 voor dat de lat voor downloadbare content hoger komt te liggen. De ontwikkelaar denkt dat de rest van de industrie niet zal achterblijven.

  Producent van DICE, Craig Mcleod, zegt dat de DLC pakketten van Battlefield 3 hartstikke veel content bevatten. Het zijn volgens hem meer dan simpele mappakketten of nieuwe karakterskins. Volgens Mcleod kan de rest van de industrie DICE als voorbeeld gebruiken om te kijken hoe DLC eruit hoort te zien.

  "Om het over End Game te hebben, wij hebben bijvoorbeeld de nieuwe 'vehicle air drop'. Dat is een fantastische nieuwe functie die nog nooit eerder in onze spellen is voorgekomen. Het is een manier om niet alleen de behoeften van de fans te vervullen, maar ook te experimenteren met toekomstige ontwikkelingen."

  Mcleod zegt te merken dat ook andere ontwikkelaars DICE beginnen te volgen door meer te doen dan alleen mappaketten aan te bieden. Het komt steeds vaker voor dat er nu ook wapens bijzitten en nieuwe mogelijkheden worden geïmplementeerd.

  Battlefield 3: End Game is vanaf deze maand te downloaden. De releasedata voor de DLC zijn als volgt:

  • PlayStation 3 (premium leden) - 5 maart
  • Xbox 360 en PC (premium leden) - 12 maart
  • PlayStation 3 (iedereen) - 19 maart
  • Xbox 360 en PC (iedereen) - 26 maart

  Battlefield 3

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2011

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.