Diablo Reign of Terror geen lek maar gebruikt voor merchandise

  Op de merchandise website van Blizzard, een Amerikaanse gameontwikkelaar, is te zien dat er nieuwe merch is te kopen van Diablo. Deze merchandise bevat een onbekende Diablo naam. Hierdoor leek het alsof Diablo Reign of Terror een lek was. Dit is niet het geval, het gaat simpelweg om een bestaande Diablo game die gekoppeld is aan merchandise.

  PlayStation

  Op de website van Blizzard staan ondere andere T-Shirts en een poster van de game Diablo Reign of Terror. Hierdoor leek het even alsof de game misschien per ongeluk gelekt was. Tijdens BlizzCon 2018 heeft Diablo ook een eigen panel waar meer aankondigingen kunnen worden verwacht, iets dat de geruchten alleen maar meer op deed laaien. Toch werd uiteindelijk door een woordvoerder van Blizzard Entertainment gemeld geen nieuwe game zal uitbrengen.

  Het is al eerder bekend geworden dat Diablo 3 op twee november op de Switch uit zal komen. Wij hebben tijdens gamescom de kans gekregen om de game uit te proberen. In onze Diablo 3 External Collection gamescom special vertellen wij je meer over onze eerste indruk met de game op de Switch

  Wat is Diablo?

  Diablo is een dungeon crawler RPG vol met actie. In de game ga je op zoek naar Diablo, een sterke demoon die ook wel de de leider van terreur wordt genoemd. Het doel van de game is dat je Diablo verslaat. Diablo is opgesloten in een Soulstone onder de hoofdstad van Khandura, Tristram.

  De kracht van de Soulstone is helaas verzwakt door de eeuwen heen waardoor Diablo ontwaakt en uit de Soulstone weet te breken. Op het einde van de game zal je in zijn schuilplaats terechtkomen en moet je Diablo verslaan. De vijanden moeten verslagen worden om zo verder te komen in de kerkers en zelf sterke loot te krijgen. Deze games worden erg goed ontvangen. Wij beoordeelden de game in onze Diablo 3 review een goed cijfer, namelijk een 9.

  Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition

  Verkijgbaar vanaf 19 august 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.