Gelekte artwork van Diablo IV hint naar langverwachte vijand

  Er waren eerder al hints gelekt over Diablo IV, waaronder een boek. Nu is er ook daadwerkelijk artwork gelekt van de nieuwe titel in de Diablo-franchise. Uit de gelekte beelden komt bovendien naar voren dat spelers mogelijk te maken krijgen met een langverwachte vijand.

  Fans van Diablo kunnen alvast feest vieren. Met alle leaks van Diablo IV die we hebben gekregen kunnen we er bijna wel vanuit gaan dat de game tijdens Blizzcon wordt aangekondigd. Dit keer is er namelijk artwork van de game gelekt. Deze beelden komen uit het boek die ons als eerste op het spoor van de nieuwe dungeon crawler heeft gezet. De inhoud van het boek gaat natuurlijk in op wat we waarschijnlijk te zien gaan krijgen in Diablo IV. Dus voor fans die niet geen spoilers willen zien, je bent bij deze gewaarschuwd.

  De Twitteraar die verantwoordelijk is voor het lek laat drie afbeeldingen zien, met een paar pagina's van het boek. Op één van de pagina's staat een vijand genaamd 'Drowned' afgebeeld, die we waarschijnlijk tegen zullen komen in de game. Op de volgende pagina zien we artwork dat lijkt op de Berserker uit Diablo III. Maar dit keer staat er een groot IV-teken achter, wat lijkt te duiden op Diablo IV.

  Misschien nog wel belangrijker zijn de laatste twee bladzijdes. Die tonen een vijand waar fans lang op hebben gewacht: Lilith. Op laatste bladzijde is ze te zien met een schedel van van Diablo. Dit betekent dat er een grote kans is dat Lilith de grote antagonist wordt in de nieuwe titel van Blizzard.

  Wij verwachten met alle leaks dat Diablo IV officieel uit de doeken wordt gedaan op Blizzcon vanavond. Wij zullen live verslag doen van het evenement, dus houd de site in de gaten voor alle aankondigingen!

  Diablo IV

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.