Diablo III Loot Goblin amiibo aangekondigd

  De Diablo III: Eternal Collection voor de Nintendo Switch is vanaf vandaag beschikbaar. Op Twitter is er nu een amiibo voor de actie-RPG aangekondigd. Het gaat om de Diablo III Loot Goblin amiibo, welke vanaf december 2018 te verkrijgen zal zijn.

  De Diablo III Loot Goblin amiibo zou een portal openen naar de untold riches. Er is nog niet veel officiële informatie naar buiten gebracht over de nieuwste amiibo. Het lijkt er dus op dat de Loot Goblin hetzelfde werkt als de Treasure Goblin, een monster dat een portal opent naar de Treasure Realm, wanneer hij wordt geëlimineerd.

  Diablo III Loot Goblin amiibo aangekondigd

  De Loot Goblin amiibo lekte eerder al uit via de game files van de Nintendo Switch versie van Diablo III. Dit lek bleek te kloppen en er werden hierbij nog twee andere amiibo gelekt: een Demon amiibo en een amiibo voor het standaard karakter.

  De Diablo III: Eternal Collection voor de Nintendo Switch bevat alle content die er tot nu toe beschikbaar is voor Diablo III. Dat is dus inclusief de twee beschikbare uitbreidingen: Reaper of Souls en Rise of the Necromancer. Er zullen dus maar liefst zeven classes beschikbaar zijn en welke dit zijn kun je lezen in ons artikel over vijf toffe Diablo III Switch features. Hierin lees je ook welke toffe exclusieve content er beschikbaar is voor de Diablo III: Eternal Collection voor de Nintendo Switch.

  Diablo III kan co-op worden gespeeld zonder internet

  Diablo III kan op de Nintendo Switch ook online worden gespeeld. Dit kan met andere mensen met behulp van een goede internetconnectie. Ook kun je co-op spelen met maximaal drie anderen zonder dat je daarvoor een internetverbinding nodig hebt. Zo kun je overal de strijd aangaan deze de kwaadaardige eindbaas in Diablo III.

  De Diablo III Loot Goblin amiibo is vanaf december 2018 beschikbaar en zal ongeveer 15,99 euro gaan kosten. De exacte functie van de Loot Goblin blijft nog onbekend, maar het zou goed kunnen dat er meer informatie beschikbaar komt tijdens de Blizzcon die vandaag en morgen gehouden wordt in Californië.

  Diablo III: Eternal Collection

  Verkijgbaar vanaf 2 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.