Diablo 4 officieel aangekondigd!

  Het is dan eindelijk zover! Diablo 4 komt eraan en de cinematic trailer heeft ons een blik gegeven op de nieuwe class(es), stijl, en gameplay die het ons te brengen heeft.


  Diablo 4 is dan officieel aangekondigd. Vele fans hebben lang gewacht en ze hoeven niet heel lang meer te wachten. Diablo 4 zal gaan over Lilith en de sanctuary's over de wereld. Lilith is ook wel bekend als dochter van Mephisto. De maker van sanctuary is de grote vijand van het vierde deel. De game zal volgens Blizzard veel meer duister worden dan de vorige delen van Diablo. Iets wat veel Diablo fans graag wilden.

  De sanctuary's zijn vernieuwd. Zo kan je nu meer steden van vrienden en vijanden tegenkomen. Ook zal je nu spelers tegen kunnen komen. Je kan met spelers ruilen, een party maken, of als je wilt zelfs afmaken. Het territorium is ook erg veranderd. De omgeving ligt op vele verschillende hoogtes waardoor je het ene moment een berg moet op klimmen voor een schatkist of op een ander moment het diepe in moeten duiken. Diablo 4 heeft ook natuurlijk classes. De classes die zijn aangekondigd zijn Sorcerer, Berserker en de nieuwe en veel gevraagde class Druid. Helaas is er nog verdere informatie bekend over de classes.

  Een officiele release datum is nog niet bekend, maar demo's zijn nu speelbaar op blizzcon. Je kan dus nog veel Diablo 4 gameplay verwachten in de komende dagen!

  Diablo IV

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.