Diablo 4 mogelijk gelekt

  Diablo 4 is mogelijk gelekt in een advertentie op de Duitse Magazine site GameStar en Amazon. Na het grote schandaal ziet het er naar uit dat Blizzard groots wil uitpakken om fans terug te brengen naar de game met behulp van Diablo 4.

  Veel fans wachten al een tijdje op het vervolg van Diablo 3, zo werd de mobiele game van Diablo erg slecht ontvangen toen het werd onthuld. Gelukkig ziet het er naar uit dat fans niet langer hoeven te wachten.

  De Duitse Magazine site Gamestar heeft in haar laatste online Magazine een vrij interessante advertentie geplaatst. Op bladzijde 27 (helaas alleen te zien als je een subscriber bent) is een advertentie te vinden met de volgende tekst. “Met meer dan 500 Artworks van Diablo, Diablo 2, Diablo 3 en Diablo 4!”. De advertentie verwijst naar een boek dat je kan voorbestellen op de Duitse Amazon site. Het boek is geschreven door Jake Gerli met hulp van senior Blizzard schrijver Robert Brooks.

  Eerder dit jaar zijn we er al achter gekomen dat Blizzard al hard aan het werk is met meerdere Diablo titels waaronder Diablo Immortal. Ook was Diablo 4 bijna onthuld tijdens Blizzcon 2018. Met Blizzcon 2019 op komst zal het ons niet verbazen als Diablo 4 onthuld zal worden.

  Blizzcon 2019 start op 2 november 2019. Je kan een Virtual Ticket halen op de site om live mee te kijken naar de show.

  Diablo IV

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.