Diablo 3 seizoen 10 gaat nu van start op de PC en console

  Diablo 3 seizoen 10 verschijnt vandaag op PS4, Xbox One en PC. Door de Season Journey te spelen kun je een hoop verschillende dingen vrijspelen.

  Het is de eerste keer dat console gebruikers de ervaring van een Diablo 3 Season mee kunnen maken. Eerder kon dit alleen op de PC.

  Diablo 3 seizoen 10 is uit

  Door Diablo 3 seizoen 10 kun je het spel spelen, alsof je het spel voor het eerst opstart. Je kunt in een seizoen je personages sneller levelen en gears worden sneller geupgraded. Terwijl het seizoen actief is kun je personages creëren die apart zullen staan van andere personages. Als het Diablo 3 seizoen 10 eindigt wordt dit personage een normaal personage.

  Met Season 10 kun je een door speciale Season Journeys te doen cosmetische items vrijspelen. De Season Journey is een serie uitdagingen je kunt doorstaan.

  Naast de start van dit nieuwe seizoen is er met patch 2.5.0 het één en ander aan Diablo 3 veranderd. Zo kunnen spelers nu vijf verschillende builds per personage gebruiken door de Armory te gebruiken. Ook kun je crafting materialen die je verkrijgt door salvaging nu in je storage stab opslaan. Uiteindelijk is de eis van de moeilijkheidsgraad voor publieke games veranderd van je paragon level naar je hoogste solo Greater Rift clear.

  Diablo III: Reaper of Souls

  Verkijgbaar vanaf 25 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.