Diablo 3 patch 2.4 details bekendgemaakt

  Alle details voor de Diablo 3 patch 2.4 zijn bekendgemaakt door Blizzard. In de patch wordt onder meer een nieuw gebied genaamd Greyhollow Island toegevoegd, evenals nieuwe loot, monsters en set dungeons.

  Naast Greyhollow Island worden ook de Eternal Forest en Royal Quarters toegevoegd aan gebieden waar spelers naar toe kunnen gaan. Ook wordt de buff UI aangepast, zodat je makkelijker kan zien welke buffs je karakter op welk moment geniet. De game krijgt ook nieuwe legendary wapens en meer ruimte in je persoonlijke opslagruimte. Spelers kunnen in patch 2.4 een zesde tab kopen waar ze items kunnen opslaan.

  Diablo 3 patch 2.4 - set dungeons

  De meest opmerkelijke aanpassing van de Diablo 3 patch 2.4 is de toevoeging van de set dungeons. In deze dungeons kun je unieke beloningen binnenslepen, maar je moet wel een armor set hebben van 6 delen voordat je deze dungeons kan doen. Bovendien krijgen de reeds bestaande sets verbeteringen en aanpassingen. Ook de vierdelige armor sets worden aangepast zodat het in de 2.4 patch zesdelige armor sets worden.

  De Diablo 3 patch 2.4 belooft een hoop aanpassingen waardoor fanatieke spelers weer hordes demonen kunnen afslachten op zoek naar loot. De patch is vanaf 11 of 12 november te testen op de public test realm (PTR). Voor een iets gedetailleerder overzicht van de inhoud van de patch, kun je de officiële website van Blizzard raadplegen. Diablo 3 is verkrijgbaar op de PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 4.

  Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition

  Verkijgbaar vanaf 19 august 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.