Diablo 3 microtransacties niet naar Westen

  Diablo 3 microtransacties in de aankomende patch 2.2.0 zijn niet aan de orde in de westerse regio's. Dat meldt Blizzard via Battle.net.

  De Diablo 3 microtransacties worden waarschijnlijk wel uitgerold op de Aziatische markt. Diablo community manager Brandy 'Nevalistis' Camel zegt dat de in-game valuta Platinum, die ervaringspunten, inventarisruimte en meer karakters oplevert, niet in het Westen wordt ingevoerd. Camel schrijft het volgende op Battle.net:

  "Hoewel bovenstaande features niet van toepassing zijn voor deze regio [het Westen], zullen spelers nog steeds profiteren van de handige voordelen die zijn verbonden aan de uitbreiding. Zoals een gestroomlijnde UI voor het selecteren van cosmetische voordelen, waaronder pets en Collector's Edition-vleugels."

  Diablo 3 microtransacties voorlopig niet in Amerika en Europa

  Blizzard meldt wel te willen experimenteren met Diablo 3 microtransacties in sommige regio's, maar heeft geen concrete plannen om die meteen in Amerika of Europa in te voeren. Een patch in januari voegde al nieuwe Ancient-items toe en verhielp bugs. In oktober 2014 werd de eerste content update voor de console-edities uitgebracht.

  Diablo III

  Verkijgbaar vanaf 15 may 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.