Diablo 20th anniversary events in alle Blizzard games

  Diablo bestaat 31 december 20 jaar en dat is voor Blizzard reden voor een feestje. De ontwikkelaar viert in al haar games Diablo 20th anniversary events. Vanaf volgende maand kunnen spelers in alle Blizzard games extra content verwachten.

  Blizzard's Diablo serie wordt op de laatste dag van 2016 20 jaar oud. Om dat te vieren organiseert de ontwikkelaar verschillende Diablo 20th anniversary events. In Diablo 3 Reaper of Souls kunnen spelers ter ere van de 20ste verjaardag terugkeren naar de originele zestien levels van de eerste Diablo. In de dungeon komen verschillende eindbazen, NPC's en quests uit de originele Diablo voorbij.

  De speelstijl in de speciale dungeon moet nostalgische gevoelens oproepen. De controls en animaties zijn namelijk volledig in retro stijl uitgevoerd. Eindbazen als The Butcher, Skeleton King, Lazarus en Diablo zelf kunnen allemaal verslagen worden en spelers worden na het voltooien van de Darkening of Tristram dungeon beloond met een Butcher Pet, twee nieuwe transmogrification wapens en de Red Soul Shard.

  Diablo 20th anniversary events

  Naast het event in Diablo 3 Reaper of Souls worden ook in alle andere Blizzard games Diablo 20th anniversary events georganiseerd. Heroes of the Storm, Hearthstone, Overwatch, StarCraft 2 en World of Warcraft krijgen nieuwe content in Diablo thema. Hieronder kun je zien welke content toegevoegd wordt aan jouw favoriete Blizzard game:

  • Heroes of the Storm: portaits in Diablo stijl, nieuwe Brawl map;
  • Hearthstone: Tavern Brawl waarin je het opneemt tegen een hooded stranger met speciaal deck;
  • Overwatch: sprays van alle Diablo 3 classes en een player icon van de Lord of Terror;
  • StarCraft 2: Worker portrait in Diablo stijl;
  • World of Warcraft: Inwoners van Sanctuary verschijnen in Azeroth

  De events verschijnen vanaf volgende maand in de verschillende Blizzard games. Het Darkening of Tristram evenement is maar voor beperkte tijd te spelen, dus wees er snel bij als je nostalgische gevoelens aan de eerste Diablo game wilt ophalen.

  Diablo III: Reaper of Souls

  Verkijgbaar vanaf 25 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.