Devil May Cry 5 trailer uitgebracht tijdens de Game Awards 2018

  Er zijn tijdens de Game Awards 2018 weer genoeg toffe aankondigingen gedaan. Zo werd ook de Devil May Cry 5 trailer uitgebracht. In de trailer zien we een aantal toffe combo’s, nooit eerder vertoonde gameplay van “V” en een sneak peek van het verhaal van Devil May Cry 5.

  In de nieuwste Devil May Cry 5 trailer, die voor het eerst werd getoond tijdens de Game Awards, zien we gameplay van alle drie de speelbare personages. We zien de terugkerende Dante en Nero in actie, terwijl zij hun best doen om alle duistere monsters van zich af te vechten. Maar de enige echte ster van de trailer is het nieuwe speelbare karakter, genaamd “V”.

  Devil May Cry 5 trailer toont gameplay

  “V” heeft een hele andere speelstijl en maakt gebruik van een ongewoon wapen: een dunne stok. In vergelijking met de wapens van Dante en Nero lijkt ze meteen achter te lopen, maar niets is minder waar. “V” heeft namelijk drie unieke demonen: the thunderbird Griffon, the swift panther Shadow en de towering Nightmare. Door middel van deze demonen - ze worden allemaal apart bestuurd - kun je hele indrukwekkende combinaties van aanvallen maken.

  Ook hebben we in de trailer kunnen zien dat Dante, Nero en "V" elkaar tegenkomen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het nieuwe cameo-systeem. Dit is een toevoeging aan de singleplayer gameplay van Devil May Cry 5. Want deze game is nu eenmaal een singleplayer game, maar de makers vonden dat de drie hoofdpersonages af en toe ook samen zouden moeten kunnen werken. Spelers kunnen nu als gast cameo verschijningen maken in de game van een ander. Zo kun je - in sommige gevallen - de demonen samen te lijf gaan.

  Games in 2019 die je niet mag missen

  De nieuwste game uit de Devil May Cry serie is een van de games in 2019 die je moet hebben. De game staat dan ook niet voor niets in ons artikel met de beste games in 2019 die je niet mag missen. Benieuwd welke games hier nog meer in staan? Lees dan het hele artikel.

  Devil May Cry 5 komt op 8 maart 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De hack and slash third-person shooter game kun je nu al pre-orderen!

  Devil May Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.