Devil May Cry 5 releasedatum bekendgemaakt

  Capcom heeft tijdens gamescom 2018 de Devil May Cry 5 releasedatum bekendgemaakt. In de game krijg je de controle over Dante en Nero en mag je vele demonen terugsturen naar de hel. Devil May Cry 5 komt op 8 maart 2019 uit.

  steamXO

  Het vijfde deel zal het eerste nieuwe deel in de franchise worden, de reboot uit 2013 niet meegeteld. In Devil May Cry 5 krijg jij de controle over Dante en Nero. Dante is het hoofdpersonage uit bijna alle Devil May Cry-titels, terwijl Nero zijn opwachting maakte in het vierde deel, wat in 2008 verscheen.

  De aankondigingstrailer waarin ontwikkelaar Capcom de releasedatum bekendmaakte, die je hierboven kunt bekijken, toont ook de nieuwe wapens van Nero en Dante. Voor Nero zijn dat de zogenaamde 'Devil Breakers', mechanische armen waarmee Nero zijn speciale krachten krijgt. Volgens Capcom zijn er acht van deze 'Devil Breakers', zoals de Overture, waarmee Nero zijn vijanden kan shockeren met elektriciteit. Ook is er de Gerbera, een arm die vijanden in lichterlaaie kan zetten.

  Daarnaast heeft Nero ook nog zijn vertrouwde zwaarden en geweren, maar voor Dante is er ook iets nieuws: zijn motor. Niet alleen is het rijtuig te gebruiken om over de wegen te scheuren, want de motor kan in tweeën worden gesplitst en beide kanten dienen dan als een soort kettingzagen.

  Devil May Cry 5 release in 2019

  Devil May Cry 5 werd tijdens de E3 2018 aangekondigd door Capcom. Maker van de game, Hideaki Itsuno, liet toen weten dat hij denkt dat dit dé beste Devil May Cry game tot nu toe wordt.

  Devil May Cry 5 verschijnt op 8 maart voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Devil May Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.