Devil May Cry 5 demo voor PS4 en Xbox One komt volgende maand

  Veel geanticipeerde game Devil May Cry 5 krijgt volgende maand een tweede demo. De game kreeg eerder al een demo exclusief voor de Xbox One, maar krijgt er nu dus een tweede demo bij voor zowel Xbox One en PlayStation 4.

  Capcom/Microsoft

  Game-ontwikkelaar Capcom onthulde het volgende deel van de Devil May Cry serie tijdens E3. Devil May Cry 5 kreeg tegen het einde van 2018 een eerste demo voor Xbox One. De tweede demo komt op 7 februari voor zowel Xbox One en PlayStation 4, dat liet Capcom weten in een Twitterbericht.

  De eerste demo is niet meer downloadbaar op je Xbox One indien je die nog niet had gedownload. Capcom beschrijft de nieuwe demo als ‘nieuw’, maar het is nog niet helemaal duidelijk welke nieuwe content er komt en of er ook oude content herhaald gaat worden. Het zou goed kunnen dat je wederom met Nero aan de slag gaat.

  De eerste Devil May Cry 5 demo

  In de eerste demo van Devil May Cry 5 kon je spelen als de witharige Nero. Daarnaast kon je bijna een hele missie spelen waaronder een baasgevecht tegen Goliath. Je kon met Nero met de wapens Queen Sword, Blue Rose handpistool, The Overture en Gerbera Devil Breakers spelen.

  In de eerste trailer, die werd getoond op de Game Awards van 2018, werd het nieuwe personage ‘V’ getoond als toevoeging van Devil May Cry 5. De game komt uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC op 8 maart 2019. De hack-and-slash game is voornamelijk bedoeld als singleplayergame, maar een nieuwe online modus kan daar verandering in gaan brengen voor de franchise.

  Een demoversie van een game laat je kennis maken met de game en daardoor kun je kijken of de game echt iets voor jou is. Houd je van demo’s? Lees dan eens onze special over de beste Xbox One demo games! Wil je nog eens terugblikken op de games die zijn aangekondigd tijdens de Game Awards van 2018? Bekijk dan onze special met de beste gametrailers getoond tijdens de Game Awards.

  Devil May Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.