Devil May Cry 5 Deluxe Edition laat je met achter de schermen beelden spelen

  Als je de Devil May Cry 5 Deluxe Edition koopt, kan je de cutscenes uit de game vervangen door achter de scherm beelden. Dit maakt ontwikkelaar Capcom bekend in een video. De beelden zijn gemaakt om het ontwikkelingsteam te helpen om de scènes in-game te recreëren.

  Het is niet de eerste keer dat een game beelden van achter de schermen toevoegt. De manier waarop het in de Devil May Cry 5 Deluxe Edition gebeurt, is wel uniek. In de bovenstaande video laat Capcom al een beetje zien wat dit inhoudt. Zo zie je verschillende stuntmannen die de rollen van onder andere Dante, Nero en V spelen.

  Een ander interessant aspect aan de speciale beelden in de speciale editie is het gebruik van aparte voorwerpen om een scène te schieten. Zo maken ze gebruik van een busje van karton en actiefiguren om gecompliceerde taferelen op beeld te krijgen.

  Devil May Cry 5 Deluxe Edition met nog meer extra's

  De fysieke Devil May Cry 5 Deluxe Edition geeft je, naast deze aparte scènes, nog meer extra's. Zo krijg je de nieuwe Devil Breaker wapens Gerbera GP01, Pasta Breaker, Sweet Surrender en Mega Buster. Het bevat ook een geüpgradede versie van Dante's motor (Cavaliere R) en drie nummers uit alle voorgaande Devil May Cry games. Ten slotte ontvang je ook andere stijlaankondigers en een steelbook.

  Devil May Cry 5 is het vervolg op Devil May Cry 4 en speelt zich een aantal jaren na de gebeurtenissen uit de laatstgenoemde game af. In het nieuwste deel ga je wederom het gevecht tegen de demonen met Dante en Nero aan. Devil May Cry 5 voegt ook een nieuw speelbaar personage met de naam V toe.

  Om je op de release van Devil May Cry 5 voor te bereiden, kan je onze vijf beste Devil May Cry Dante momenten aller tijden lezen. In onze special met 10 Devil May Cry 5 features kan je lezen welke zaken de game nog leuker kunnen maken. Devil May Cry 5 is vanaf 8 maart te koop voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Devil May Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.