Devil May Cry 5 Dante stemacteur onder vuur genomen

  Reuben Langdon, de stemacteur van Dante in Devil May Cry 5, is onder vuur genomen. Dit meldt de acteur op Twitter. Het incident heeft plaatsgevonden in Guatemala waar Langdon samen met filmmaker Steve Copeland aan de documentaire Vision of the Ages werkt.

  Op het moment dat Langdon en de rest van de filmcrew in de auto stappen, probeert iemand het portier van de bestuurder open te trekken. Hier slaagt hij niet in. De verdachte schiet vervolgens zes keer op de auto. De groep weet zonder kleerscheuren weg te komen en trekt even later de kogels uit de auto.

  "We zijn gezegend en heel erg dankbaar om nog in leven te zijn. Dit maakt het werk dat we hier doen extra belangrijk. We zijn blij dat de gebeurtenis extra aandacht aan ons project geeft, maar we hopen in de toekomst dit soort drama's te vermijden."
  - Reuben Langdon

  Devil May Cry 5 Dante stemacteur doet meer dan alleen games

  Reuben Langdon is onder gamers vooral bekend door zijn stemwerk in Devil May Cry. Hiernaast is hij ook stuntman in films en series als Dexter, The Office, Avatar, Pirates of the Caribbean: At World's End en Power Rangers Time Force. Voor zijn laatste werk in Devil May Cry 5, pakt hij de rol van Dante weer op.

  Langdon is sinds Devil May Cry 3 de stem van de demonenjager. Voor deze game zijn een hoop scènes en stunts live opgenomen. Toen de acteur voor de rol was gecast, zocht de ontwikkelaar nog een acteur voor Vergil. Langdon schoof toen zijn collega stuntman Dan Southworth naar voren. Zij kenden elkaar van hun stuntwerk bij Power Rangers Time Force.

  Devil May Cry 5 komt op 8 maart naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Wij namen de gameplay van Dante, Nero en V alvast onder de loep. Daarnaast hebben we ook een lijst met de vijf beste Devil May Cry Dante momenten aller tijden. Hideaki Itsuno, de regisseur van de game, liet een tijdje geleden weten dat hij Devil May Cry 5 boven Dragon's Dogma verkoos.

  Devil May Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.