Deus Ex Mankind Divided website is tegen technologie

  Technisch vooruitstrevend zijn wordt niet door iedereen gewaardeerd. Zo laat ontwikkelaar Square Enix met de Deus Ex Mankind Divided website een andere kant van het verhaal zien, waarbij mechanische aanpssingen een gevaarlijke wending blijken te hebben.

  Op de website wordt de propaganda campagne van de ARG voortgezet. De ARG streeft ernaar om puur te blijven en de mensen met aangepaste lichaamsdelen in een slecht daglicht te zetten. Op de website zijn video's, artikelen en posters te bekijken die laten zien hoe gevaarlijk de mensen met speciale krachten zijn. Het is dan ook aan te raden om een kijkje te nemen op de Deus Ex Mankind Divided website, aangezien hierdoor meer duidelijk wordt over het achtergrondverhaal van de game.

  Deus Ex Mankind Divided website is voor puurheid van de mens

  In Deus Ex Mankind Divided zal er een oorlog plaatsvinden tussen twee verschillende groeperingen. Aan de ene kant heb je de mensen die mechanische lichaamsdelen hebben, de zogenaamde augmentations, en aan de andere kant de mensheid die niks van deze aanpassingen moet hebben. De mensen die "natuurlijk" willen blijven, oftewel de ARG, zullen zich verzetten tegen de opkomende technologie en alles er aan doen om superieur te blijven.

  Deus Ex Mankind Divided zal op 23 augustus uitkomen voor de Xbox One, PS4 en PC.

  Deus Ex: Mankind Divided

  Verkijgbaar vanaf 23 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.