Detroit Become Human trailers laten nieuwe personages zien

  Met games als Fahrenheit en Heavy Rain op het CV lijkt ontwikkelaar Quantic Dream weer een pareltje in handen te hebben met haar nieuwe game. Zeker als we naar de nieuwe Detroit Become Human trailers kijken, waarin we kennismaken met de drie hoofdpersonen.

  Kara, Markus en Connor, dat zijn de drie hoofdpersonen in het nieuwste spel van Quantic Dream: Detroit: Become Human. Alle drie de personages hebben hun eigen trailer gekregen die alle drie precies dertig seconden duren.

  Detroit Become Human trailers uitgelicht

  We beginnen met de trailer van Kara. Kara is een android die haar plek in de maatschappij probeert te vinden. Voor velen is Kara misschien al een bekend gezicht, aangezien Quantic Dreams haar een keer gebruikt heeft in een tech demo. Veel fans werden meteen verliefd op de vrouw en hoopten dat ze ooit een hoofdrol zou vertolken in een game van de ontwikkelaar.

  In de trailer zien we haar samen met een jong meisje genaamd Alice. De relatie van de twee is nog onbekend, maar met teksten als ''Ik heb alleen jou en jij hebt alleen mij.'' lijkt Kara een speciale band met het kleine meisje te hebben.

  De trailer van Markus is anders. Markus is een androïde die andere androïden probeert te bevrijden van hun strubbelingen. In de trailer zien we een oudere man tegen de androïde praten. Met teksten als ''Op een dag ben ik er niet meer om voor je te zorgen.'' lijkt het erop dat Markus aan het onderduiken is.

  Als laatste zien we Connor, een zeer geavanceerde androïde die werkt bij de politie en op zoek is naar verschillende androïden die afwijken van hun normale functies als robot. In zijn trailer zien we onder andere hoe hij de opdracht krijgt om deze afwijkende androïden op te sporen.

  Detroit Become Human releasedatum

  De precieze releasedatum van Detroit: Become Human is nog niet bekend, maar de game komt uit in de lente. Dat is dus tussen nu en 21 juni. Hierboven kun je de algemene trailer van het spel kijken. Maar je kunt ook naar de aparte trailer van Kara, Markus en Connor kijken.

  Detroit: Become Human

  Verkijgbaar vanaf 25 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.