Detroit Become Human PC release gepaard met twee andere games

  Quantic Dream heeft op Twitter bekendgemaakt dat drie van hun PlayStation Exclusives op PC worden uitgebracht. Detroit Become Human, Heavy Rain en Beyond Two Souls zullen binnenkort een PC release krijgen. De games worden uitgebracht voor Windows computers in de Epic Games Store.

  Quantic Dream maakte eerder dit jaar al bekend dat hun aankomende games multiplatform zullen worden. Nu is dus ook bekend dat hun drie grootste games binnenkort uit zullen worden gebracht op PC. Dit is bekendgemaakt in een bericht op Twitter van Quantic Dream zelf en een Twitter bericht van Epic Games Store.

  De reacties op het Twitter bericht verschillen aangezien de games exclusief worden uitgebracht in de Epic Games Store. Hoewel er een aantal enthousiaste reacties zijn op de PC releases, zijn er veel gamers ontevreden omdat de games niet uitkomen op Steam. De Epic Games Store ontving eerder dit jaar al kritiek op hun klantenservice.

  Wanneer kunnen we de Detroit Become Human PC release verwachten?

  De precieze datum van de PC releases is helaas nog niet bekendgemaakt. In het Twitter bericht wordt aangegeven dat de drie games later dit jaar op PC worden uitgebracht. De kans is dus groot dat Detroit Become Human, Beyond Two Souls en Heavy Rain waarschijnlijk in de herfst een PC release zullen krijgen.

  Of de games later nog een Steam release zullen krijgen is nog onbekend, maar tot nu toe ziet het er naar uit dat de drie games toch nog een beetje exclusief zullen blijven. Hoewel het geen PlayStation Exclusives meer zullen zijn, worden de games namelijk wel exclusief uitgebracht in de Epic Games Store.

  Beyond: Two Souls Ellen Page

  Waarom worden de games uitgebracht in Epic Games Store?

  Hoewel Epic Games Store nog niet erg geliefd is onder de gamers, lijken steeds meer grote bedrijven deals te sluiten met het nieuwe platform. Zo werd eerder al bekend dat Metro Exodus en Tom Clancy’s The Division 2 ook een Epic Games Store Exclusieve zijn geworden. Het platform heeft ondertussen dus al grote aanwinsten.

  De reden hiervan waarschijnlijk omdat Epic Games slechts 12 procent van de winst behoudt, terwijl Steam wel 30 procent gaat behouden. Op deze manier kan Quantic Dream meer geld verdienen aan de PC release van Detroit Become Human, Beyond Two Souls en Heavy Rain. Op deze manier houdt het bedrijf meer geld over om te besteden aan het maken van nieuwe games.

  Welke games krijgen er allemaal een PC release?

  De volgende games van Quantic Dream krijgen later dit jaar een PC release.

  • Detroit Become Human
  • Beyond Two Souls
  • Heavy Rain

  Detroit Become Human is de nieuwste game van Quantic Dream. Deze game gaat over een futuristische wereld waarin veel klusjes en taken worden uitgevoerd door Androids. Wat gebeurt er als deze Androids een eigen wil krijgen? Dat is aan jou, want de game speelt in op de keuzes die jij maakt. Dit zorgt ervoor dat er verschillende verhalen worden gecreëerd. Je kunt meer informatie over deze game vinden in onze Detroit Become Human review.

  Beyond Two Souls kwam uit voor Detroit Become Human. Deze game betreft een meisje genaamd Jody die als sinds haar geboorte een mysterieuze entiteit genaamd Aiden met zich meesleept. Hierdoor bevat ze krachten, maar Aiden heeft niet altijd dezelfde wil als Jody. Ook deze game draait grotendeels om de keuzes die je maakt. Benieuwd of deze game iets voor jou is? Je kunt er alles over lezen in onze Beyond Two Souls review.

  Heavy Rain is een game met een wat verdrietige setting en dit komt niet alleen door de regen. Wanneer een man zijn zoon wordt ontvoerd door de Origami Killer is het aan hem om zijn zoon weer terug te vinden. De keuzes die je maakt hebben invloed op het einde van jouw verhaal en hoe verdrietig het einde kan zijn. Op zoek naar meer informatie over deze game? Wij hebben een Heavy Rain review geschreven.

  Detroit: Become Human

  Verkijgbaar vanaf 25 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.