Detroit Become Human demo aangekondigd wegens gouden status

  Sony heeft een Detroit Become Human demo aangekondigd. De demo komt al zeer spoedig uit. Daarnaast heeft Detroit Become Human de gouden status bereikt.

  Om te vieren dat Detroit Become Human de ontwikkelingsstatus 'goud' heeft bereikt, komt er morgen een demo uit voor het spel. Dit maakte Guillaume de Fondaumiere, mede-eigenaar van ontwikkelaar Quantic Dream bekend via de PlayStation Blog. Vanaf morgenochtend 6.00 uur Nederlandse tijd kunnen spelers de demo downloaden via de PlayStation Store. De demo gaat over de allereerste scene van de game, genaamd Hostage.

  Via de demo hebben Alexa-gebruikers ook de mogelijkheid om een uitgebreide Alexa Skill gebruiken. De skill heet 'CyberLife' en zal dienen als gids. CyberLife zal je niet alleen door de demo begeleiden, maar ook verschaft deze je informatie over de wereld.

  In de demo neem je de rol van Connor op je en zul je moeten onderhandelen om gegijzelden te bevrijden. CyberLife zal je dan ook helpen terwijl je aan het onderzoeken bent. Ook kun je CyberLIfe inschakelen wanneer je keuzes moet maken.

  Helaas zal het voor de meeste Nederlanders niet mogelijk zijn om gebruik te maken van CyberLife, omdat je daarvoor een Amazon Alexa systeem moet hebben. Deze is in Nederland alleen niet verkrijgbaar. Alleen als je via internationale websites het apparaat hebt gekocht, zul je hier gebruik van kunnen maken.

  Detroit Become Human demo wegens gouden status

  Dat er een Detroit Become Human demo wordt uitgebracht om de goudstatus te vieren is natuurlijk mooi. Als je daar niet genoeg aan hebt kun je nog meer over de game te weten komen. Vandaag is er nog een Detroit Become Human preview uitgebracht, waarin je al uitgebreid over de game kunt lezen.

  Detroit Become Human komt op 25 mei exclusief uit voor de PlayStation 4. Begin maart werd de Detroit Become Human releasedatum bekendgemaakt. Met drie karakters zul je het verhaal van Detroit Become Human beleven.

  Detroit: Become Human

  Verkijgbaar vanaf 25 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.