Destroy All Humans remake brengt oude klassieker terug

  THQ Nordic heeft de komst van een Destroy All Humans remake aangekondigd. De game wordt volledige opnieuw gemaakt, maar behoudt wel enkele klassieke elementen.

  Destroy All Humans is een cult-klassieker uit 2005. De game verscheen toen op de originele Xbox en PlayStation 2. Later verschenen er nog drie delen, waarmee de serie ook de Nintendo Wii, PlayStation 3 en Xbox 360 aandeed.

  Dat origineel wordt nu echter opnieuw gemaakt. Daarmee komt de serie eindelijk naar de PlayStation 4, Xbox One en PC. Hiermee kunnen we met de alien Crypto-137 de wereld weer onveilig maken, maar deze keer met moderne graphics.

  Terug naar de jaren 50 met Destroy All Humans

  Het verhaal uit het eerste deel zal gevolgd worden en ook de stemmen daarvan worden gebruikt. Uiteraard worden de graphics wel opgepoetst en zitten er tal van gameplay verbeteringen in om het spel naar de hedendaagse standaarden te brengen.

  Destroy All Humans speelt zich af in de jaren 50. Met een vliegende schotel landt je op aarde om daar met je buitenaardse wapens en psychische krachten de mensheid te vernietigen. Het spel kent een open wereld en staat vooral bekend om haar knotsgekke humor.

  De Destroy All Humans remake moet in 2020 verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Tal van klassiekers keren terug

  Met de komst van deze remake is het de zoveelste oude serie die opnieuw tot leven wordt gebracht. Eerder al werd de remake van Spongebob Battle for Bikini Bottom onthuld, komt Baldur's Gate terug, en gaan er geruchten over een nieuwe Fable en Saints Row.

  Destroy All Humans! (2020)

  Verkijgbaar vanaf 28 july 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.