Destroy All Humans! PS4 versie verschijnt op PlayStation website

  Op de PlayStation website is een pagina verschenen voor een PlayStation 4 versie van de game Destroy All Humans! Wanneer je op ''Buy Download'' klikt verschijnt een errorpagina. Destroy All Humans! is oorspronkelijk een PlayStation 2 game. De PlayStation store toonde eerder deze maand ook al de Destroy All Humans! PS4 versie.

  Destroy All Humans! is oorspronkelijk een PlayStation 2 game die verscheen in 2005. In de openwereld game speel je een alien genaamd Cryptosporidium 137, die mensen op aarde terroriseert om zo hun DNA te verkrijgen. De game heeft uiteindelijk meerdere sequels gekregen.

  Destroy All Humans! PS4 komt met verbeteringen

  Op de pagina die te zien is op de PlayStation website worden meerdere verbeteringen genoemd. De game zou nu in Full HD 1080p zijn met trophies. Daarnaast zijn extra features als Share Play, Remote Play en Activity Feeds en Second Screen support met de PlayStation Vita en PlayStation App toegevoegd aan de game.

  Waneer de Destroy All Humans! PS4 versie precies uitkomt, is nog onduidelijk. De game is al eerder verschenen op de PlayStation website, maar deze pagina werd spoedig weer offline gehaald.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.