Destiny's Loot Cave easter egg in Dying Light

  Zombie-shooter Dying Light is pas amper uit, maar gamers hebben nu al een easter egg gevonden in de game. Ontwikkelaar Techland heeft namelijk een Loot Cave easter egg met een verwijzing naar de beruchte grot uit Destiny in de game verwerkt.

  Rechtsbovenin de kaart in Dying Light is de Loot Cave easter egg te vinden. Als je door wat water heen zwemt kom je in een grot terecht, waarna groot in beeld komt te staan "Your Destiny is to build you legend (and to get loot)". In de grot spawnen een grote hoeveelheid zombies waarna, als ze verslagen zijn, in beeld het volgende bericht verschijnt:

  "Genoeg! Patch 1.0.2. is uit! Doe meer quests!"

  Destiny Loot Cave easter egg in Dying Light, waar komt het vandaan?

  De Loot Cave easter egg komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Eind september vorig jaar werd bekend dat in het gebied Old Russia in Destiny oneindig lang vijanden spawnen, die je dood kon blijven maken om zo engrams te krijgen die je kon inleveren voor nieuwe gear. Inmiddels is dit allang weggepatcht door Bungie, maar gamers proberen steeds nieuwe manieren te vinden om makkelijk loot te krijgen in Destiny.

  Check hierboven de video van een YouTuber die een bezoekje brengt aan de grot.

  Dying Light werd laatst uitgesteld, wat de releasedata moeilijk om te volgen maakt. In ieder geval is de game vanaf vandaag digitaal voor de PC verkrijgbaar, vanaf 28 januari voor de PS4 en Xbox One digitaal te koop en de fysieke game ligt pas vanaf 27 februari bij ons in de schappen.

  Destiny

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.