Destiny Vault Expansion werkt niet goed vanwege beperkte hardware

  Vorige generatie gamers kunnen niet volledig gebruik maken van de Destiny Vault Expansion. Met de aankomende 1.1.2 patch heb je meer ruimte voor je wapens, maar moet je ook iets inleveren.

  Update 1.1.2 biedt meer ruimte voor wapens en items. De beschikbare slots in je opslagruimte worden van 20 verhoogd naar 36, maar niet alle Destiny spelers kunnen hiervan genieten. Vanwege hardwarematige beperkingen zal het voor de PS3 en 360 versies van de game ergens ten koste van gaan.

  Dit houdt in dat je jouw wapens niet meer in de vault kunt vergelijken, nadat je de nieuwe update hebt geïnstalleerd op je PS3 of Xbox 360.

  Destiny Vault Expansion komt in april

  De sci-fi shooter Destiny krijgt binnenkort de House of Wolves DLC en ontwikkelaar Bungie heeft nog niet onthuld wat deze DLC exact gaat bevatten. Wel zal de DLC exclusief blijven voor PlayStation consoles tot aan het einde van 2015.

  PS4 bezitters krijgen vandaag de 2.5 Yukimura update. Deze update introduceert onder andere de suspend/resume functie. Hiermee wordt het mogelijk om bijvoorbeeld in Destiny je spel te hervatten vanaf exact dezelfde plek waar je was gestopt. De functie zal niet gelijk werken, maar naar verwachting wel na de 1.1.2 patch die uitkomt in april.

  Destiny

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2014

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.