Destiny update vergroot Vault inhoud en meer

  Er is meer bekend over de veranderingen die zullen plaatsvinden in de aankomende Destiny update. De prioriteit van de update ligt bij het uitbreiden van de vault space.

  Hoewel de 1.1.1 update pas net achter de rug is, vond Bungie het nodig om alweer verder te kijken. De 1.1.2 update voor Destiny zal voornamelijk dienen om de vault space te vergroten. De precieze details over de update zijn nog niet bekend, wel weten we waar ze aan zullen werken.

  Destiny update

  Er komt dus meer ruimte om je beloningen van missies of andere items te bewaren. Verschillende bugs worden gefixt. Ook zijn de ontwikkelaars momenteel aan het kijken hoe ze meer opties toe kunnen voegen om beeld en geluid in te stellen.

  Het team kijkt ook naar een manier om de ammo natuurlijker in een gevecht te verwerken. Het is Bungie opgevallen dat sommige missies minder vaak uitgespeeld worden dan andere en er wordt nu onderzocht hoe dit komt. Het zal nog een paar weken duren totdat de 1.1.2 Destiny update beschikbaar is, maar verschijnt voordat The House of Wolves uitkomt.

  Destiny heeft de BAFTA game award gewonnen voor beste game en komt op 19 mei met DLC House of Wolves.

  Destiny

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.