Destiny The Taken King bevestigd, komt uit op 15 september

  Het gerucht ging al langer rond, maar nu is het bevestigd door gelekt promotiemateriaal: de nieuwe Destiny DLC heet inderdaad The Taken King. Het promotiemateriaal, in handen van Kotaku, onthulde verder dat Destiny The Taken King uitkomt op 15 september.

  Destiny The Taken King zal voor elk van de drie speelbare klasses in het spel een subklasse introduceren. Daarnaast krijgt iedere klasse een nieuwe supervaardigheid: zo kunnen Warlocks een elektrische storm ontketenen, zullen Hunters een 'zwaartekrachtboog' gebruiken en krijgen Titans de beschikking over een brandende hamer.

  Destiny The Taken King duurste DLC

  De nieuwe uitbreiding zal 40 dollar (iets minder dan 36 euro) kosten, waarmee Destiny The Taken King tot nu toe de duurste DLC voor het spel is. The Taken King is twee keer duurder dan de eerdere uitbreidingen The Dark Below en House of Wolves.

  Verder onthulde het promotiemateriaal dat een van de nieuwe eindbazen, Oryx, de vader is van Crota uit The Dark Below. Het lijkt erop dat Crota een nieuw leger (The Taken) leidt en uit is op wraak. The Taken King zal verder weer een aantal nieuwe Strikes en multiplayer maps bevatten, waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.

  Bungie had al aangekondigd meer plannen voor Destiny uit de doeken te doen tijdens de E3. Waarschijnlijk wordt dan ook onthuld wat het 'Eververse Trading Co.' is, waarvoor Bungie een handelsmerk heeft aangevraagd en een logo heeft ontwikkeld.

  Destiny

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.