Destiny Sparrow Racing toernooi gaat morgen van start

  De Destiny Sparrow Racing League is een nieuw toernooi waarbij spelers van Destiny elkaar kunnen racen op Sparrows. Deze nieuwe feature is dit weekend onthuld tijdens de PlayStation Experience, samen met een releasedatum voor het toernooi. De Sparrow Racing League begint op 8 december.

  Morgen gaat het toernooi van start, na de wekelijkse reset van de game. De Destiny Sparrow Racing League is beschikbaar voor alle spelers van Destiny die het meest recente uitbreidingspakket The Taken King aangeschaft hebben. Tijdens dit toernooi nemen spelers het tegen elkaar op op verschillende racebanen, om als eerste met hun Sparrow over de finishlijn te komen. Dit racetoernooi zal 3 weken duren.

  Nieuwe beloningen voor deelname Destiny Sparrow Racing League

  Spelers worden met een hoop nieuwe loot beloond voor het meedoen aan deze Sparrow Racing League. Een aantal van deze beloningen zijn: level 320 gear, nieuwe Sparrows, class items en class armour. Deze items zullen verkrijgbaar zijn als post-game drops of in Legendary Packages wanneer je in reputatie stijgt bij Amanda Halliday.

  Bovendien kan je aparte SRL Sparrows aanschaffen bij de Eververse Trading Company via microtransacties. Voor deze Sparrows moet je namelijk 500 Silver betalen, de nieuwe valuta in Destiny, maar de enige manier om aan Silver te komen is via echt geld.

  Destiny The Taken King is verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360, PS4 en PS3.

  Destiny: The Taken King

  Verkijgbaar vanaf 15 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.