Destiny ruilt Peter Dinklage in voor Nolan North

  Destiny zal met de komende uitbreiding The Taken King een opvallende transformatie ondergaan. Stemacteur Peter Dinklage wordt namelijk uit de game verwijderd en vervangen door niemand minder dan Nolan North.

  Dinklage sprak de stem in voor de vliegende robot Ghost, die je vergezeld op jouw avonturen in Destiny. Met de nieuwe uitbreiding is de keuze gemaakt om hem niet te laten terugkeren. Dat meldt Game Informer. Waarom deze keuze is gemaakt, is niet bekend.

  Nolan North bekende stemacteur

  Nolan North is een bekende stemacteur voor games. Hij is vooral bekend van zijn rol als Nathan Drake in Uncharted, maar sprak tal van andere games in. Hij staat dan ook in onze top 10 van beste stemacteurs in games.

  North zal niet alleen de nieuwe teksten voor The Taken King inspreken. Ook zijn alle dialogen van Dinklage opnieuw opgenomen met zijn stem. Dit om spelers een consistente ervaring te geven. Na de update zul je Dinklage dus nergens meer in de game horen.

  Nolan North in Destiny

  The Taken King release

  Destiny: The Taken King verschijnt op 15 september. Op die dag komt ook de gelimiteerde witte Destiny PlayStation 4 bundel uit die nu al te bestellen is.

  Lees voor meer informatie over The Taken King ook onze preview eens door.

  Destiny

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.