Destiny raid matchmaking staat niet op planning van Bungie

  Bungie heeft aangegeven dat het geen plannen heeft om Destiny raid matchmaking te integreren. Er zijn wel ideeën die ze ooit eens willen uitvoeren zodat je met elkaar kan interacteren.

  In een gesprek met games magazine GameInformer over de nieuwe Destiny-uitbreiding The Dark Below, kwam dit onderwerp ter sprake:

  “We merken zeker dat er vraag is in de fanbase voor content die spelers uitdagingen bieden en aan het denken zetten,” aldus Luke Smith, lead designer van Bungie.

  Destiny raid matchmaking komt voorlopig niet

  Bungie bevestigt dat ze op dit moment geen raid matchmaking gaan toevoegen aan de game, en voorlopig liever willen nadenken over hoe ze dat soort content moeten toevoegen aan de game. Dat vindt Bungie juist een uitdaging, aangezien het niet gaat over hoe matchmaking kan worden toegevoegd aan het huidige raid-design.

  Bungie wil graag een plek in Destiny maken waar mensen kunnen delen wat ze willen doen en andere spelers daar op kunnen inhaken. De nieuwe uitbreiding The Dark Below die 9 december verschijnt, krijgt voor de PS4 exclusieve content, die pas volgend jaar beschikbaar wordt op de Xbox One en Xbox 360.

  Destiny

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.