Destiny PS3 PS4 upgrade bijna verplicht volgens Bungie

  Bungie heeft haar plannen voor Destiny op oudere consoles bekendgemaakt. Een Destiny PS3 PS4 upgrade wordt daardoor bijna verplicht. Hetzelfde geldt voor Xbox 360 spelers die op dit moment nog steeds de game op de oudere console spelen.

  Bungie had eerder al laten weten dat de nieuwe DLC voor Destiny exclusief beschikbaar zal zijn voor de Xbox One en PlayStation 4. Daarnaast laat de ontwikkelaar ook weten dat ze graag ziet dat spelers een PS3 PS4 upgrade maken om zo nog steeds de volledige ervaring uit de game te kunnen halen. Dit betekent dat de game op de oudere consoles in ieder geval geen toekomstige updates meer zal ontvangen en dat je daardoor ook een verouderde game gaat spelen.

  De Destiny PS3 PS4 upgrade en de upgrade van Xbox 360 en Xbox One hebben in principe geen haast, je kunt de game namelijk nog wel gewoon spelen. Net als de Taken King update op dit moment ook nog beschikbaar is.

  Er zitten ook een aantal restricties verbonden aan de zogenaamde Legacy consoles. Zo zul je niet langer of in beperkte mate zilver kunnen kopen. De toegang tot de mobiele app van Destiny heeft ook een aantal beperkingen.

  Destiny PS3 PS4 upgrade voor legacy consoles

  Bungie verwacht dus van haar spelers dat zij zo snel mogelijk de upgrade maken naar een nieuwe console. Het bedrijf geeft spelers ook tips voor het overstappen naar een nieuwe console. Wanneer je de vooruitgang in de game wilt meenemen bij een Destiny PS3 PS4 upgrade moet je ook daadwerkelijk naar de nieuwe versie van een console overstappen. Dit is zodat je ook met je eigen gamertag of PSN naam kunt inloggen op de nieuwe console om zo de vooruitgang over te zetten naar je nieuwe console.

  Bungie adviseert om de overstap naar een nieuwe console vanaf augustus te gaan maken omdat dan de mogelijkheid voor een accountimport beschikbaar wordt gesteld. De nieuwe console veroorzaakt wel dat je een aantal content upgrades opnieuw moet aanschaffen.

  Destiny

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.