Destiny personages niet mee te nemen naar Destiny 2

  Bungie heeft laten weten dat gamers hun personagevoortgang uit Destiny niet mee kunnen nemen naar Destiny 2. Dat liet de ontwikkelaar weten op de officiële website van Destiny.

  Volgens de ontwikkelaar kunnen de uiterlijke kenmerken van je personage wel worden overgezet naar Destiny 2, maar blijven "power, possessions and Eververse related items and currency" achter in het eerste deel van Destiny. Vermoedelijk bedoelt Bungie met de termen power en possesions de light levels, wapens, verschillende stukken armour en de diverse abilities. Dit is echter nog niet specifiek duidelijk gemaakt door Bungie zelf.

  Bungie laat weten dat het uiterlijk van je personage wel over kan worden gezet, maar hiervoor moet je wel level twintig zijn en de missie Black Garden hebben voltooid:

  “We zullen rekening houden met de toewijding en de passie die jullie deze wereld hebben getoond. Specifiek gezien betekent dit dat de class, het geslacht, het gezicht, het haar en de markings van alle karakters die minimaal level 20 zijn en de missie Black Garden hebben voltooid, overgezet zullen worden. We zijn ook van plan deze veteranen te belonen met onderscheidingen die de prestaties uit Destiny 1 weerspiegelen."

  Alleen uiterlijke kenmerken van personages mee naar Destiny 2

  Bungie gelooft dat dit de beste manier is om vooruit te gaan om zo "grote en belangrijke verbeteringen" toe te passen op Destiny 2. De ontwikkelaar liet ook weten dat de originele Destiny nog één live event gaat krijgen, genaamd Age of Triumph, maar daarover is op dit moment nog weinig bekend.

  Destiny 2 moet dit jaar nog uitkomen voor de Xbox One en PlayStation 4. Hoewel er nog weinig officiële aankondigingen zijn gedaan, hebben we al wel op een rijtje gezet wat we tot nu toe weten over de game.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.