Destiny Iron Banner keert terug voor Age of Triumph

  Volgende week barst de ultieme strijd weer los in de PvP-modus van Destiny. De Destiny Iron Banner keert namelijk voor de eerste keer sinds de Age of Triumph update terug en biedt spelers een hoop toffe loot om te verzamelen.

  Vanaf volgende week dinsdag, de wekelijkse resetdag van Destiny, kunnen spelers weer aan de slag met de Iron Banner. Dit is een tijdelijk evenement waarbij spelers het tegen elkaar opnemen in de PvP-modus van Destiny, de Crucible. Dit is de eerste keer dat het evenement speelbaar is sinds de grote en waarschijnlijk laatste content update van afgelopen maand, genaamd Age of Triumph.

  Waar het normaal niet uitmaakt wat voor gear je draagt aangezien level-voordelen uitgeschakeld worden in de Crucible, is dit tijdens het spelen van de Iron Banner anders. Daar zijn deze level-voordelen namelijk wel aanwezig en is het dus van belang dat je jouw allerbeste gear meeneemt in de strijd. Dat betekent dus dat dit evenement een stuk lastiger kan zijn dan de normale multiplayer, maar gelukkig word je daar ook rijkelijk voor beloond.

  Destiny Iron Banner brengt auto rifles, shotguns en meer

  De loot die je deze keer kan verdienen door deel te nemen aan de Iron Banner, bestaat uit speciale auto rifles, shotguns, gauntlets en class items. Hieronder kan je zien hoe deze gear en wapens eruit zien.

  Wil je graag je light level omhoog krikken? Dan is de Destiny Iron Banner daar de ideale mogelijkheid voor, aangezien je met dit evenement veel loot kan verdienen dat bovendien op kan lopen tot light level 400. Dit in tegenstelling tot normale loot drops, waarbij het light level limiet op 385 ligt.

  Spelers kunnen vanaf volgende week dinsdag tot en met de daarop volgende reset aan de slag met de Destiny Iron Banner. Dit PvP-evenement is alleen beschikbaar voor spelers die over het nieuwste uitbreidingspakket genaamd Rise of Iron beschikken.

  Screenshots van de Iron Banner loot

  Destiny Rise of Iron

  Verkijgbaar vanaf 20 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.