Destiny DLC House of Wolves release en meer ontdekt en gelekt

  De Destiny DLC House of Wolves komt binnenkort uit, maar een redditor lijkt er al informatie over te hebben gevonden. Nieuwe wapens, maps, strikes en missies zouden allemaal onderdeel van het pakket zijn. Bungie waarschuwt echter niet te enthousiast te worden.

  Volgens Megamanexe64, kreeg hij toegang tot tientalle nieuwe armor en wapens. Het is onduidelijk hoe het precies gewerkt heeft, maar ook een nieuwe verhaallijn is speelbaar.

  Destiny DLC House of Wolves release

  Destiny DLC House of Wolves release gelekt

  Ook de datum van de Destiny DLC House of Wolves release wordt door Megamanexe64 genoemd, namelijk 19 mei. Patch 1.09 zou binnen de komende vier weken gereleased worden.

  De wekelijkse missies zouden zijn ingepland tot in augustus, waardoor gesuggereerd wordt dat er in september een grote update (mogelijk de "Comet" DLC) zal zijn.

  Ondanks de ingame screenshots van nieuwe gear, wapens en meer, zegt community manager bij Bungie David Dague dat alles nog kan veranderen.

  "Behalve een naam heeft Bungie nog niets bekendgemaakt over House of Wolves. Dit betekent dat alles wat je erover weet nog kan veranderen. We hebben een team dat aan de ervaring werkt in hun eigen mooie kantoortje, en ze hebben een paar spannende verrassingen in petto.

  We vragen jullie alleen open te staan voor veranderingen die onvermijdelijk zijn. Wat je hier ziet zijn hele oude geesten vanuit de pre-launch database. Dit zijn niet per se de wolven waar je naar zoekt."

  Bekijk Dague's hele verhaal op het Bungie forum, of neem een kijkje bij de gelekte info op het Reddit topic.

  Destiny

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.