Destiny Crimson Days zorgen voor knallende Valentijnsdag

  Destiny heeft met feestdagen speciale evenementen. Zo ook voor Valentijnsdag! Want wat is er nou romantischer dan samen het heelal redden gedurende de Destiny Crimson Days?

  Het Crimson Days Valentijn evenement dat vandaag live gaat zal zich focussen op het samenspelen met iemand anders. Gedurende dit evenement kan je met je beste maat, vriend of vriendin de strijd aan in een nieuwe 2vs2 Crucible mode genaamd Crimson Doubles.

  In deze spelmode moet je 5 rondes spelen om te beslissen welk koppel de overwinnaar is. Er zijn een aantal leuke features aan Crimson Doubles toegevoegd. Zo wordt als een van de twee spelers dood gaat, onder het motto van een gebroken hart, de ander een stuk sterker en sneller. Met het spelen van Crimson Doubles maak je ook nog kans op nieuwe kleuren voor je voorwerpen en een zeldzame 320 Ghost Shell.

  Destiny Crimson Days - Crimson Candy

  Ook een nieuw gebruiksvoorwerp genaamd Crimson Candy doet zijn intrede. Dit snoepje zal zowel de individuele speler als het gehele team een boost geven. Deze boost zal de ervaringspunten die je per wapen verkrijgt verhogen gedurende een half uur.

  Hiernaast komen ook nieuwe bounties en speciale Crimson Bond-quests beschikbaar die zich focussen op samenspelen tijdens de Destiny Crimson Days. Deze opdrachten kunnen verkregen worden door Lord Shaxx op te zoeken in het hoofdgebied. Beloning voor het voltooien van de speciale Crimson Bond-quests is een nieuw embleem geheel in Crimson Days stijl.

  Als laatste Destiny's Crimson Days toevoeging zijn er ook nog nieuwe emotes te koop, speciale bewegingen die je personage kan doen. Deze emotes zullen bestaan uit het doen van rare dansjes en bepaalde flirttechnieken.

  Het Destiny's Crimson Days evenement duurt van 9 tot 16 februari. Dus als je deze exclusieve spullen wilt scoren moet je snel zijn! Na dit speciale evenement zal Destiny ook met een grote nieuwe update komen.

  Destiny: The Taken King

  Verkijgbaar vanaf 15 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.