Destiny Age of Triumph update brengt oude raids terug

  Ontwikkelaar Bungie heeft de nieuwste update voor Destiny uit de doeken gedaan via een livestream. De Destiny Age of Triumph update brengt spelers een nieuw Record Book en verhoogt daarnaast het level van alle raids in de game. Vanaf 28 maart kunnen we aan de slag met de update.

  Ontwikkelaar Bungie heeft via een livestream op Twitch de eerste informatie over Destiny's nieuwste update naar buiten gebracht. De update draagt de naam Age of Triumph en biedt spelers eindelijk een goede reden om alle oude raids weer opnieuw op te pakken.

  Joe Blackburn, senior raid designer bij Bungie, liet namelijk weten dat alle raids geüpdatet zullen worden voor de huidige Light levels. Het Light level cap van de spelers blijft op 400 liggen en alle vier de raids zullen vanaf nu zogenaamde rituals bevatten, om spelers te helpen dit level te bereiken. De geüpdatete raids hebben een Light level van 390. Aangezien het level van de raids zo hoog ligt, zullen er ook mooie beloningen in te behalen zijn, zoals bijvoorbeeld het begeerde wapen genaamd de Vex Mythoclast.

  Destiny Age of Triumph update brengt wekelijkse raids

  Bovendien krijgen spelers in Age of Triumph te maken met een nieuw element in de director: een wekelijkse raid. Iedere week wordt een specifieke raid geüpgradet naar level 42 en Light level 390, waarbij bovendien alle challenges op hetzelfde moment actief zijn. Deze raids zullen ook nieuwe elementen bevatten, zoals nieuwe collectibles die er eerst niet waren.

  Deze raids zijn als volgt verdeeld over de eerste weken van de Destiny Age of Triumph update: in de eerste week is Crota's End te spelen, de week daarna volgt Vault of Glass, in de derde week kunnen spelers aan de slag met King's Fall en ten slotte volgt Wrath of the Machine. Deze raids van hoger niveau kunnen gewoon gespeeld blijven worden nadat ze live zijn gegaan, maar dan zonder alle challenges.

  Grootste record book ooit in Destiny

  De geüpdatete raids zijn niet de enige nieuwe toevoeging aan Destiny. Zo wordt in de Destiny Age of Triumph update het grootste record book tot nu toe aan de game toegevoegd, die uit maar liefst 13 pagina's bestaat. Volgens Ryan Paradis, lead designer van Destiny, is dit te vergelijken met het Moments Of Triumph record book, maar dan nu voor heel Destiny 1.

  Door activiteiten in dit boek te voltooien kunnen spelers beloningen als XP en emblems vrijspelen. Iedere pagina heeft hierbij een eigen thema, zoals verhaal, raids, strikes en Crucible. In tegenstelling tot andere record books hoeven spelers niet iedere activiteit te voltooien om alle beloningen vrij te spelen. Volgens Paradis hoeven spelers maar ongeveer driekwart van het boek te voltooien om alle beloningen te verkrijgen.

  De Destiny Age of Triumph update zal op 28 maart naar de game komen. Om deze update te kunnen spelen, moeten spelers wel beschikken over het meest recente DLC-pakket: in dit geval is dat Rise of Iron.

  Destiny: The Taken King

  Verkijgbaar vanaf 15 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.