Destiny 2 Warmind DLC is officieel uitgebracht

  Voor iedereen die helemaal klaar was met Destiny 2 is er goed nieuws! De nieuwe Destiny 2 Warmind DLC is uitgekomen. Genoeg reden om opnieuw het universum over hoop te schieten.

  De nieuwe Destiny 2 Warmind DLC brengt spelers een nieuw verhaal dat zich afspeelt op Mars. Het verhaal van de Destiny 2 Warmind DLC gaat over de heldin Ana Bray en haar missie om de Hive te stoppen. Een nieuwe lading Hive vijanden staat dan ook op je te wachten in Warmind.

  Hier zijn ook nieuwe side-quests te vinden en er is ook een nieuwe mode aan het spel toegevoegd. Het betreft de Escalation Protocol mode waarin spelers het opnemen tegen steeds sterker wordende vijanden. Dit gebeurt geleidelijk aan in golven. De lancering van de Warmind DLC brengt PlayStation 4-gebruikers overigens ook een tijdelijk exclusieve Strike-missie, genaamd The Insight Terminus.

  De nieuwe DLC brengt ook nieuwe wapens, armor en gear met zich mee en ook zijn er nieuwe Strike-missies en Multiplayer-arena's. Een nieuwe uitbreiding vraagt ook om een nieuwe Raid en die is er in de vorm van de Raid Lair: Spire of Stars. Voor alle spelers die Warmind niet aangschaffen is er ook een nieuwe Destiny 2 update die de gameplay updatet.

  Destiny 2 Warmind DLC brengt hoop voor de toekomst

  Uitgever Activision laat weten dat ze erg enthousiast is over de toekomst van de Destiny games. Er zijn verschillende stappen gemaakt om feedback van de community te verwerken en dat moet voor meer speelplezier zorgen. Ontwikkelaar Bungie is het hier mee eens. Zo zei Sam Jones, projectleider bij Bungie het volgende:

  "Veel van onze fans hebben aangegeven behoefte te hebben aan diepere endgame-activiteiten in Destiny 2, met interessantere beloningen. We zijn verheugd de game-ervaring voor hen verder te verbeteren met deze release,"

  Recentelijk kwam er ook een andere nieuwe update naar Destiny 2 die het tempo van het spel hoger legde. Dit kwam door een aantal aanpassingen aan onder andere de wapens. Activision heeft verder laten weten dat er later dit jaar een vernieuwende mode aan Destiny 2 wordt toegevoegd, maar wat dit precies inhoudt is nog niet bekend. Destiny 2 Warmind is nu uit op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.