Destiny 2 Warlock glitch wordt volgend jaar pas aangepakt

  De Destiny 2 Warlock glitch wordt volgend jaar pas verholpen. Dat laat Bungie, ontwikkelaar van de game, weten op Twitter.

  Sinds het evenement The Dawning gestart is, is de Warlock klasse onbedoeld sterker gemaakt. Abilities en de Super Charge verversen namelijk veel te snel, waardoor spelers met een Warlock personage een onbedoeld voordeel hebben ten opzichte van andere Destiny 2 spelers. Dit is vooral te merken in de Crucible, de online modus van Destiny 2 waarin spelers het tegen elkaar opnemen.

  Ondanks dat sommige spelers dus een oneerlijk voordeel hebben, is Bungie niet van plan om de glitch zo snel mogelijk te verhelpen. Sterker nog, ze wacht er pas mee tot wanneer The Dawning afgelopen is voordat het probleem aangepakt wordt. Het evenement loopt tot 9 januari, dus tot die tijd hebben mensen met een Warlock personage een flink voordeel.

  Gebruikers van de Destiny 2 Warlock glitch worden niet aangepakt

  Mensen die bewust profijt hebben van de Warlock bug, hoeven niet bang te zijn voor represailles. Dat meldt een medewerker van het Bungie hulppanel op Twitter. Zodoende kunnen mensen zonder Warlock personage nog snel van de glitch profiteren.

  Destiny 2 is sinds 6 september verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een kleine anderhalve maand later kwam de online shooter ook naar PC. In de Destiny 2 review beloonden we de game met een 8,5.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.