Destiny 2 updates gaan veel veranderen

  Bungie heeft veel plannen voor toekomstige Destiny 2 updates. De spelontwikkelaar heeft in een blogpost aangegeven wat er allemaal voor de shooter aan zit te komen. En dat is behoorlijk wat!

  Bungie gaat Destiny 2 flink onder handen nemen. De plannen van de ontwikkelaar voor post-launch content zijn in bovenstaande afbeelding te bekijken. Bungie geeft in de post aan dat ze de balans wil verschuiven voor items als Ghosts, Sparrows en aanpassingen wil maken aan Eververse, de in-game winkel. We merken dat de balans te veel naar Tess gaat en dat Eververse nooit bedoeld was als vervanging voor end-game content en beloningen”, aldus de studio.

  Aankomende Destiny 2 updates

  Er zullen meer voelbare beloningen zijn voor endgame activiteiten. Daarnaast zullen ook private matches en 6v6 in Crucible toegevoegd worden aan Destiny 2. Chris Barrett, game director, geeft overigens aan dat het team hard aan het werk is en dit graag meer wil delen met de community. De volgende updates komen eraan.

  • 30 januari komt er een update die het Masterwork systeem uitbreidt met pantsers en de Raidbeloningen verbetert door ze interessanter en unieker te maken.
  • In februari komt er een grotere update met veel aanpassingen. Onder andere omtrent Strike scores, wapen- en pantsermods en textchat in de Tower voor de PC-versie van de game.
  • In de zomer komt de tweede uitbreiding die Curse of Osiris opvolgt plus extra features voor of tijdens Season 3. Denk aan Multi-emotes, meer ruimte voor de vault, betere Iron Banner en andere endgame activiteiten.

  Meer weten over Destiny 2, lees dan onze Destiny 2 review. De game verscheen op 6 september 2017 voor PS4, Xbox One en PC. Ook hebben we van uitbreiding Curse of Osiris een review.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.