Destiny 2 update legt het tempo hoger met aanpassingen

  Er is een Destiny 2 update beschikbaar voor iedereen. Het gaat hier om een update genaamd Go Fast en brengt het spel naar versie 1.1.4. Met deze naam doet de update het spel eer aan, want alles gaat een stukje sneller na de doorgevoerde wijzigingen.

  Zo heeft ontwikkelaar Bungie ervoor gekozen om de personages sneller te laten lopen en duurt het minder lang om weer tot leven gewekt te worden als je bent neergeschoten. Door deze aanpassingen zal het spel een stuk sneller en soepeler lopen dan voorheen.

  Destiny 2 update past ook wapens aan

  Niet zul je alleen merken dat de personages een stuk sneller van A naar B zullen bewegen, ook zul je merken dat wapens een stuk krachtiger zijn geworden. Deze twee aanpassingen aan Destiny 2 zorgen voor een nieuwe ervaring en het is nog even afwachten hoe het zal uitpakken.

  Voor alle aanpassingen aan de game kun je terecht op de site van Bungie of kijk je naar de video met commentaar van Josh Hamrick, de designer van Destiny 2. Hierin geeft hij onder andere aan dat de ontwikkelaars met deze update een groot risico nemen.

  Destiny 2 is al sinds 6 september 2017 te verkrijgen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. In onze Destiny 2 review kreeg het spel een 8,5. De nieuwste DLC voor het spel moet later dit jaar komen.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.